+31 6 18 13 95 52 info@circuloco.nl

De Witte Olifant

Kunstwerkplaats De Witte Olifant

De Witte Olifant (onderdeel van Philadelphia Zorg) is een kunstwerkplaats waar mensen met een beperking de kans krijgen om zich artistiek en persoonlijk te ontwikkelen; We leiden de kunstenaars op tot een zo zelfstandig mogelijk kunstenaarschap. Wij stimuleren samenwerkingen en gaan de verbinding aan met diverse partijen binnen de maatschappij.

Het team van De Witte Olifant bestaat uit professionele kunstenaars. Allen hebben een academische achtergrond en veel ervaring in begeleiden en coachen. We hebben allemaal onze eigen kracht en inspiratie waarvan uit we werken.

Hierdoor wordt een verscheidenheid aan kunstdisciplines en vaardigheden binnen De Witte Olifant beoefend waaronder: tekenen, schilderen, theater, dans, poëzie en ruimtelijke werken met diverse materialen zoals keramiek en textiel maar ook digitale kunstvormen zoals film, animatie, fotografie en beeldbewerking.

Plezier beleven aan verschillende vormen van kunst, het creatieve proces van individuen verrijkt het leven, de beleving en daarmee onze samenleving. Mensen met verschillende achtergronden ontmoeten elkaar en werken samen bij De Witte Olifant. We zorgen voor verdieping in kunst en gebruiken dit als gereedschap voor verbinding en ontwikkeling binnen De Witte Olifant. Wij bieden de kunstenaars een plek waar ze leren vertrouwen op hun eigen kijk op de wereld; waar ze durven en mogen groeien.

Circuloco Paviljoen