+31 6 18 13 95 52 info@circuloco.nl

PRICE

PRICE (Praktijk- en Innovatiecentrum Circulaire Economie)

PRICE (Praktijk- en Innovatiecentrum Circulaire Economie), ontwikkelt zich tot hét circulaire ActieLAB voor Flevolandse doeners. Ondernemers, studenten, docenten, bewoners en overheid – al deze mensen brengen we samen om de nieuwe economie werkelijkheid te maken. Om de Flevolandse woonuitdaging aan te gaan, focussen we ons binnen de PRICE challenges op twee hoofdthema’s: circulaire bouw en leefomgeving. Door te innoveren en experimenteren op deze thema’s binnen de challenges komen we sneller tot een circulaire economie.

Circuloco is één van de challenges van PRICE die bijdraagt aan de versnelling van de circulaire economie. Bij Circuloco leren we, passen de laatste kennis toe & gebruiken dit weer in volgende challenges. De rol van PRICE binnen het circuloco team is die van de verbinder, de aanjager en de uitdager: de verbinder naar het onderwijs, de verbinder naar de laatste stand der kennis en kunde en naar kennisontwikkeling.

PRICE (Practice- and Innovation centre for the Circular Economy)

PRICE is the Flevoland-based platform for innovation and the circular economy. We empower entrepreneurs, businesses, students, teachers, and municipalities to collaborate and participate. We accelerate and scale-up circular ideas and business cases. Together we establish a new economy, in which we value impact over profit.

Circuloco Paviljoen