+31 6 18 13 95 52 info@circuloco.nl
Circuloco ruimtes

Circulaire showroom vol met lokale schatten.

De Circulaire Economie is populair onder het bedrijfsleven en de overheid. Daar wordt gezocht naar manieren om anders te produceren en om te gaan met onze reststromen. Er gebeurt ontzettend veel op het gebied van de circulaire economie in Almere. Maar er ontbrak tot nu toe nog 1 centrale plek waar alle verhalen, makers en innovaties samen konden komen. Daarom Circuloco: een circulaire showroom vol met lokale schatten van talenten die écht het verschil maken.Circuloco is een platform waar circulariteit als vanzelfsprekend wordt gezien. Iedereen kan er komen om te zien en om te laten zien dat circulariteit de hoofdrol speelt en kán spelen. Het wordt een plek waar de samenkomst van kunst, cultuur, inspiratie en verbindingen centraal staan.

Showroom / Expo ruimte

Het kunst- en cultuurprogramma wordt tentoongesteld in de Showroom / Expo ruimte en in ons buitengebied. Hier zijn producten van (Almeerse) makers te ervaren. 

Workshop ruimte

De kunstenaars en makers laten naast hun kunst en producten het maakproces zien in de workshopruimte. Ervaren. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om deeltaken van het maakproces uit te voeren. Doen. Onze zakelijke partners laten zien en hoe circulaire en duurzame keuzes leiden tot de beste en mooiste resultaten. Er wordt dus een duidelijke verbinding gelegd tussen ervaren, leren en doen door kunstenaars, makers en zakelijke partners.

Circuloco shape